Dokonalá chuť a vůně masa, která je ještě před sušením podtržená marinováním v oblíbené japonské omáčce teriyaki.

KetoMix jerky můžete mít kdykoliv po ruce jako rychlou a proteiny nabitou svačinu. Sušené maso je navíc vhodné nejen během ketonové, ale i během každé jiné redukční diety. Doplníte jím kvalitní bílkoviny, zatímco sacharidy budete mít stále pod kontrolou.  

KetoMix jerky pro vás vyrábíme z prvotřídního krůtího masa, marinujeme v kvalitních „non-GMO“ omáčkách a sušíme za těch nejpřísnějších hygienických podmínek.

  • V první fázi diety můžete sušeným masem nahradit jednu z pěti denních porcí jídel KetoMix.
  • Ve druhé fázi diety můžete sušeným masem nahradit až dvě proteinová „ne-KetoMix“ jídla během dne.
  • Ve třetí fázi diety kdykoliv doplní váš vyvážený jídelníček o kvalitní proteiny.

Složení

Krůtí maso (na 100 g výrobku je použito 330 g syrového masa), teryiaki marináda (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, cukr, ocet, přírodní aroma koření, zahušťovadlo: xantan), sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, sůl, přírodní aroma), sušený zázvor.

Alergeny

sója

Nutriční údaje

 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

na 100 g

na 1 porci / porciu (30 g)

Energetická hodnota

1320 kJ / 317 kcal

396 kJ / 95 kcal

Tuky

1,67 g

0,5 g

  z toho nasycené mastné kyseliny

0,53 g


0,16 g

Sacharidy

5 g

1,5 g

  z toho cukry

5 g

1,5 g

Vláknina

0 g

0 g

Bílkoviny

70,3 g

21,1 g

Sůl

5,32 g

1,6 g

 

Hmotnost

30 g

Bez použití GMO.

Po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Skladujte v suchu a chladu.

Upozornění: Veškeré informace o produktu KetoMix Sušené maso krůtí - teriyaki (1 porce) výše, fotografie i videa, pocházejí přímo od prodejce KetoMix (informace jsou získávány automaticky a strojově z jeho feedu). Provozovatel doLékárny.cz nemůžeme ručit za jejich správnost nebo aktuálnost. Pro aktuální informace doporučujeme prokliknout Do obchodu prodejce - KetoMix.

Jaká je Vaše zkušenost s produktem KetoMix Sušené maso krůtí - teriyaki (1 porce)?